O centru

Demonstracijsko-izobraževalni centerNamen in posebnosti centra


Center je v prvi vrsti namenjen praktičnemu izobraževanju za zainteresirano strokovno javnost, zlasti za izvajalce. Praktično izobraževanje poteka na za to posebej pripravljenih eksponatih.

Center je tudi izobraževalno središče, namenjeno različnim deležnikom - od partnerskih podjetij, arhitektov, trgovcev pa vse do končnih uporabnikov.
 
V njem pripravljamo in organiziramo tudi različne prilagojene izobraževalne dogodke za osnovne in srednje šole, fakultete in druge strokovne ustanove. Tukaj si lahko ogledate program za zadnjo triado osnovnih šol.

V demonstracijsko-izobraževalnem centru lahko tudi izkusite trajnostno gradnjo in izolacijske rešitve s pomočjo digitalne in virtualne tehnologije. 

Energetsko svetovanje in svetovanje glede izbire ustreznih izolacijskih rešitev za končne uporabnike in drugo zainteresirano javnost je na voljo od torka do četrtka med 8.00 in 15.00. Priporočamo predhodno najavo na 04 5114 105 ali na [email protected]

 

V centru si lahko ogledate tudi naše rešitve za industijske uporabnike.

Na strehi centra vas čakajo naše zelene rešive Urbanscape® Green Solutions: zelena streha, zelena stena in druge zelene rešitve.

 
Enkrat mesečno v centru organizirano potekajo dnevi odprtih vrat za vse zainteresirane na osnovi najave, možni pa so tudi individualni ogledi po dogovoru.

V prostih terminih je center na voljo tudi za najem za raznovrstne dogodke.

Po vnaprejšnjem dogovoru se ogled centra lahko dopolni tudi z ogledom proizvodnje.»Nova zgradba ni samo izložba najnaprednejših rešitev, ampak tudi središče za usposabljanje, prikaz in deljenje strokovnega znanja in izkušenj. Želi postati osrednja točka za uvajanje najboljših praks na področju trajnostne gradnje v množično uporabo – deljenje vpogledov z zunanjimi in notranjimi deležniki.«


Barbara Hafner
Direktorica marketinga in odnosov z javnostmi, Knauf Insulation