Knauf Insulation

Knauf Insulation in trajnostna gradnjaRešitve za gradnjo 


Knauf Insulation nudi toplotne, zvočne in ognjeodporne izolacijske rešitve za novo gradnjo in obnovo stanovanjskih in nestanovanjskih stavb. Izbirate lahko med trajnostnimi izolacijskimi rešitvami za izolacijo zunanjih sten, ravnih in klasičnih streh, tal, predelnih sten, garažnih in kletnih stropov ter še mnogočem.


Več  >

Zelene rešitve


Najbolj prepoznavne so rešitve za zelene strehe, zelene stene, urejanje okolice, vrtnarstvo in hortikulturo. Osnovna prednost zelenih rešitev Urbanscape® je substrat iz mineralnih vlaken, ki dobro zadržuje vodo, zato omogoča boljši nadzor nad meteornimi vodami  in boljšo rast zelenja.


Rešitve OEM


Družba Knauf Insulation uživa sloves vodilnih proizvajalcev v proizvodnji industriji prilagojenih rešitev. Ponujamo edinstvene izolacijske rešitve, ki jih lahko v celoti prilagodimo potrebam naših kupcev v skladu s svojimi proizvodnimi procesi.

Tehnične rešitve


Družba Knauf Insulation ponuja rešitve, prilagojene kupcem v industriji, pomorstvu ter instalaterjem, domačih instalacij, prezračevalnih in klimatskih naprav.
Knauf Insulation kot razvojni partner


Ob 60- letnici podjetja slovesno odprli novi Knauf Insulation Experience Center.